Blackjack och att köpa guld för pengarna

blackjack-and-buying-gold-for-moneyBlackjack är ett mycket roligt och spännande casinospel, här har man som spelare chansen att påverka utgången av spelet genom de val man gör och den teknik man utvecklar. Ju mer man spelar blackjack, desto bättre blir man och tvärtemot vad många tror så är det inte olagligt att räkna kort i Sverige. Det är däremot olagligt att använda sig av teknik för att räkna korten. Med blackjack så kan man göra riktigt stora vinster och det går helt enkelt till så att du som spelare ska vinna över dealern. Helst ska du ha 21 på de två första korten, detta är en blackjack och du vinner 1.5 gånger din insats.

Om dealern börjar med ett ess kan du välja mellan att ta jämna pengar eller vänta på att dealern ska dra sitt andra kort innan dess att du får utdelning. Det betyder att det kan bli jämt om även dealern får en blackjack. Varje spelare får två kort till att börja med, ess har två värden. Nämligen 1 och 11. Om man får en summa som är högre än 21 så har man fått för mycket och då förlorar man sin insats. Du kan inte få över 21 på dina två första kort.

Om dealern får över 21 så vinner alla spelare som har en box kvar på bordet. I regel kan 11 stycken spela samtidigt på ett blackjack bord och det blir därmed ett mycket socialt spel även. Spelarna kan arbeta tillsammans för att vinna över dealern genom att exempelvis försöka få dealern att få för mycket. Dealern har alltid en summa som den måste stanna på. Till exempel 17. Om du vinner mycket pengar i blackjack så kan det vara klokt att göra en investering av detta, till exempel investera det i guld. Guld förlorar nämligen aldrig helt i värde och stiger ofta.

 
 

About the author

More posts by